Cautare

3094 de rezultate pentru "parohia ortodoxa copsa mica" (3.33 secunde)
Noi nu vom accepta o majorare mai mica de 150 de lei.
Cu toate ca, deocamdata, se poate vorbi de o diminuare destul de mica a costului locuintelor, aceasta este binevenita, mai ales ca în ultima perioada valoarea imobilelor depasea cu mult puterea de cumparare a craiovenilor.
Iancu Sapera este ferm convins ca singura modalitate prin care producatorii agricoli pot iesi in castig este pastrarea cerealelor in silozuri de mica capacitate.
*Calculul se aplica numai autovehiculelor rulate, aflate inaintea primei inmatriculari in Romania Recalcularea taxei de poluare pentru autovehicule poate fi si mai mica in cazul in care se face dovada ca autovehiculul s-a depreciat intr-o masura mai mare decat cea indicata in grila fixa prevazuta in Ordonanta de Urgenta nr.
Abia de atunci "cel mai probabil" se va angaja forta de munca suplimentara, pentru productia noului model Ford de clasa mica.Ford aplica o lovitura dura fortei de munca din regiunea Olteniei, care astepta cu sufletul la gura mult-promisele locuri de munca din fabrica de automobile din Craiova.
Abia de atunci "cel mai probabil" se va angaja forta de munca suplimentara, pentru productia noului model Ford de clasa mica.Ford aplica o lovitura dura fortei de munca din regiunea Olteniei, care astepta cu sufletul la gura mult-promisele locuri de munca din fabrica de automobile din Craiova.
Si într-un caz, si în altul, productia de grâu va fi mai mica la anul, chiar daca vom avea conditii climatice prielnice. ... "Fara subventii de la stat, cu siguranta suprafata care va fi însamântata cu grâu va fi mult mai mica", a continuat directorul adjunct al DADR Dolj.
Cine dorea pâna acum sa contracteze un credit în franci beneficia de o dobânda mai mica, astfel ca, la un grad de îndatorare maxim (de 70% din veniturile nete ale împrumutatului sau ale familiei, în functie de credit), se împrumuta cu o suma reala mai mare decât în euro sau în lei.
La batrânete însa va fi mai greu cu o pensie mica“, a declarat Roberta Ghetu, de 40 de ani.
Mai multe banci mari din Craiova au aratat ca imprumuturile ipotecare sunt cele mai sigure si cu cea mai mica rata a esecurilor.
Noul Fiesta vine sa demonstreze ca automobilele din clasa mica nu sunt doar un moft al traficului urban, ci pot oferi tot ce iti trebuie in aproape orice conditii.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Persoanele fara ocupatie sau angajatii cu studii elementare sau medii au incheiat o asigurare de viata in 2009 in masura mai mica decat angajatii cu studii superioare:
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Compania Ford va lansa un model de clasa mica in septembrie 2011, cu un an mai tarziu decat se stabilise initial. ... Ford lanseaza in 2011 un nou model de clasa mica. ... Legat de momentul lansarii masinii de clasa mica, oficialii Ford spun ca va fi in luna septembrie 2011.
Cea mai mica scadere a fost inregistrata de apartamentele cu doua camere: ... Cea mai mica scadere a fost inregistrata de apartamentele cu doua camere: ... Cea mai mica reducere a putut fi observata in cazul locuintelor cu doua camere.
Au observat si ca la cresterea consumului unui bun satisfactia produsa de fiecare noua unitate este mai mica decat cea produsa de anterioara unitate, prin care au dedus ca utilitateamarginala este descrescatoare.
Documentul este structurat pe cinci clase de vehicule - mini, mica, medie inferioara, medie si medie superioara - si ia in calcul numarul de defectiuni constatate de specialistii ADAC in urma solicitarilor facute de membrii sai pe parcursul anului trecut.
Economia romaneasca ar putea reveni pe crestere in trimestrul doi din 2012, insa aceasta va fi mica, in principal din cauza tensiunilor din zona euro, a declarat, marti, pentru AGERPRES, economistul Daniel Daianu, consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.
"Marja intre dobanzile la credite si cele la depozite este mai mica in Romania decat oriunde in Europa. ... Or, pentru a vedea o dobanda mai mica la credite, trebuie sa avem o dobanda mai mica la depozite.
google-analytics.com